Omschrijving

U bent van harte welkom tijdens het Open huis op zaterdag 21 maart tussen 11.30u en 13u. 

I.v.m. het coronavirus laten wij maximaal 2 stellen tegelijk in de woning toe. Het kan zijn dat u buiten moet wachten. Wij vragen u om dan de richtlijnen van het RIVM te handhaven en afstand tussen uw voorganger te houden. 

Op een van de mooiste plekjes nabij het centrum gelegen tweekamer appartement op de tweede woonlaag met uitzicht over de Oude Rijn. 

Dit lichte en keurig afgewerkte tweekamer appartement is gelegen op één van de meest gewilde plekjes in Alphen aan den Rijn. Hier heeft u de combinatie van de ligging aan de ‘Oude Rijn’ en de loopafstand tot het centrum. Het sportpark om de hoek, park ‘Rijnstroom’ en het recreatiegebied ‘Zegersloot’ nabij maken deze plek wel heel bijzonder. 

Het appartementencomplex is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk "Beerendrecht". Vanuit Beerendrecht fietst u zo naar het recreatiegebied met het aangrenzende sportpark en de golfbaan. Ook het Stadshart met winkels, restaurants, terrassen en theater, zijn op loopafstand gelegen. De uitvalsweg richting de N207 en de N11 is om de hoek, evenals voorzieningen voor het openbaar vervoer. Bij het complex is een groot parkeerterrein met aangrenzend een leuk speeltuintje. 

Begane grond 
Via de afgesloten verzorgde entreehal bereikt u de lift en het trappenhuis met toegang naar de drie verdiepingen. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. De fietsenberging bereikt u via een aparte entree op de begane grond. 

Tweede verdieping 
Entree, hal met toegang naar de woonkamer. De lichte woonkamer biedt een mooi uitzicht door de bomen richting de ‘Oude Rijn’. In de zomer heeft u hier mooi groen uitzicht en in de winter, als er geen blad meer aan de bomen zit, kijkt u helemaal uit over de ‘Oude Rijn’. 

De woonkamer is voorzien van tapijt op de vloer en op de keukenvloer ligt linoleum. De open keuken is voorzien van een vier-pits gaskookplaat, een combimagnetron, een koel-/vriescombinatie en een vaatwasmachine. 
Het terras met vrij uitzicht grenst aan de woonkamer en is zowel via de woonkamer als via de slaapkamer bereikbaar. 
De ruime slaapkamer is tevens voorzien van tapijt.
Via de tussenhal bereikt u de slaapkamer en de badkamer met bad, een wastafel, toilet en een radiator. Hier is tevens een opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger. De CV installatie bevindt zich in de bijkeuken, welke groot genoeg is voor veel bergruimte.  Hier bevindt zich ook een aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden 
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. Dit complex heeft een actieve Vereniging van Eigenaren. De stukken van de VvE liggen op ons kantoor ter inzage.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens NEN2580 meetinstructie.

Kenmerken