Klantbeoordelingen

Wie anders dan onze klanten kunnen jou vertellen waarom zij voor ons gekozen hebben. 

"Het contact met de makelaar verliep steeds heel soepel. Het opstellen van ons verkoopplan verliep in goed overleg. Vraagprijs is prima in de markt gezet, waardoor ons huis uiteindelijk een goede prijs heeft opgebracht. Afhandeling van het proces van bieden uitstekend. Steeds snelle feedback. Afhandeling van het papierwerk uitstekend. Kort samenvattend zijn we zeer tevreden".

"Wij zijn meer dan tevreden over de verkoop van onze woning. Gaby kent de lokale markt goed en gaf een prima inschatting van de prijs waarvoor, en de termijn waarbinnen, onze woning zou worden verkocht. Gaby is ook buiten kantooruren makkelijk en snel te bereiken. Hij denkt goed met je mee".

"Gaby was onze aankoop- én verkoopmakelaar. Zonder Gaby hadden we deze droomplek niet kunnen bemachtigen. De verkoop verliep ook prettig, Gaby was bijna altijd bereikbaar en schakelde snel. Dankjewel voor de fijne bemiddeling!".

"Zeer plezierige makelaar, no nonsense. Werkt samen met een erg goede fotograaf en is zelf zeker goed op de hoogte van wat zich afspeelt op de Alphense huizenmarkt. Eerst gesprekken met andere bekende makelaar gehad, hadden daar een slecht gevoel bij. Gaby van Woondroom nam dat gevoel weg en heeft zijn woord gehouden en het huis goed verkocht. Bedankt Gaby!".

Klik HIER om alle beoordelingen te lezen! 

Wij bieden alles wat je van een ervaren makelaar mag verwachten: deskundig en onafhankelijk advies, snelle (re)acties en natuurlijk een grote kennis van de woningmarkt – en dat alles tegen een eerlijk tarief. En net even anders dan bij andere makelaars.