Wie wij zijn

Woondroom Alphen: hét makelaarskantoor van Alphen aan den Rijn en omstreken!

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wilt u uw huis verkopen? Zoekt u een taxateur? Of wilt u gewoon betrouwbaar woningadvies? Voor al uw woonwensen bent u bij de makelaars van Woondroom Alphen aan het juiste adres.

Onze filosofie is ‘alles behalve hetzelfde’; en dat merkt u!

Wat doen wij anders? 
Wij bieden alles wat u van een ervaren makelaar mag verwachten: deskundig en onafhankelijk advies, snelle (re)acties en natuurlijk een grote kennis van de woningmarkt – en dat alles tegen een eerlijk tarief. En net even anders dan bij andere makelaars. U kunt daarbij denken aan:

Vaste lage courtage bij verkoop
Wij begrijpen dat u het liefst een makelaar inschakelt die zo goedkoop mogelijk is. Daarom hangen wij aan onze deskundigheid en ervaring graag een eerlijk prijskaartje, zonder onduidelijkheden. 
Bij ons betaalt u vaste lage kosten. En alle genoemde bedragen zijn inclusief btw. Zo garanderen wij dat u met Woondroom Alphen echt een voordelige makelaar heeft! 

Grote bereikbaarheid en snelle reactie
Het tempo in de huizenmarkt ligt vaak hoog, zodat je snel moet reageren op een aanbod. 
Dan is het prettig om samen te werken met een makelaar die vrijwel altijd bereikbaar is en snel weet te schakelen. 
Woondroom Alphen is standaard 6 dagen per week bereikbaar, van 9.00 uur tot 21.00 uur. 

Snel bezichtigen
Als u wilt dat uw huis snel verkocht wordt, is het belangrijk dat potentiële kopers uw woning snel kunnen bezichtigen. U zoekt dan ook een flexibele makelaar die met u meedenkt, en die geïnteresseerden niet een week of langer laat wachten. 
Woondroom Alphen zorgt ervoor dat bezichtigingen binnen 48 uur kunnen plaatsvinden. 

Van de manier waarop we woningen presenteren tot aan marketing, social media en verkoopborden: wij doen er alles aan om uw woonwensen zo snel mogelijk te vervullen!

Wat zijn onze makelaarsdiensten?
Of het nu gaat om een appartement, een eengezinswoning of een villa: wij helpen u graag bij aankoopverkoop en taxatie

Benieuwd of uw droomhuis al te koop staat? Neem snel een kijkje in het actuele woningaanbod in regio Alphen aan den Rijn.

Hoe beoordelen klanten ons?
Als gediplomeerd vastgoedspecialist ontvangen wij graag reviews van onze klanten. 

Onze klanten beoordelen ons op Funda met een 9,4! Zij geven ons een 9,3 voor lokale marktkennis, een 9,5 voor service en een 9,5 voor begeleiding.

Makelaar nodig? 
Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem snel contact met ons op via info@woondroomalphen.nlof 0172 – 76 4444, 6 dagen per week bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur.