Wilt u uw woning verkopen?

U wilt uw huis verkopen in Alphen aan den Rijn. Heeft u dan echt een makelaar nodig? Een makelaar neemt uw zorgen uit handen en zorgt voor professionele begeleiding gedurende het hele verkoop traject. U krijgt advies en wordt langs alle formaliteiten geloodst. Als ervaren verkoopmakelaar in de regio Alphen aan den Rijn vertellen wij u graag meer over de voordelen.

Deskundig en persoonlijk advies bij het huis verkopen 

Wanneer u uw huis in Alphen aan den Rijn gaat verkopen, is het prettig om een deskundige sparringpartner naast u te hebben. Een huis verkopen is immers meer dan alleen een bord in de tuin zetten.

Natuurlijk wilt u dat uw woning zo snel mogelijk verkocht wordt, maar u wilt ook zeker weten dat er alles aan gedaan is om de hoogst mogelijke vraagprijs te krijgen. Tijd dus voor uw eigen betrouwbare adviseur: uw makelaar in Alphen aan den Rijn. 

    Bekijk onze Funda beoordeling

Wat wij als makelaar voor u kunnen betekenen

Woondroom Alphen biedt volledige begeleiding bij het verkopen van uw huis in Alphen aan den Rijn. Dat betekent dat we actief en snel meedenken bij vragen als: 

  • Wat is de marktwaarde van mijn huis? 
  • Hoe kan ik mijn woning het beste presenteren
  • Wat is de juiste prijs; ook in verhouding met prijzen in de omgeving? 

Wat wij vervolgens doen:

  • Opstellen van een verkoopplan op maat, waarbij u kunt kiezen welke taken u zelf wilt doen; 
  • Eerlijk beoordelen van de woning, inclusief een inschatting van de huidige marktwaarde en eventuele taxatie
  • Opstellen van een complete woningpresentatie;
  • Inzetten van Funda, social media en andere (netwerk)tools, zoals onze ZonZone-service;
  • Verzorgen van bezichtigingen (binnen 48 uur!);
  • Begeleiden bij onderhandeling en deal; 

En stel dat de juiste koper zich niet zo snel aandient? Ook dan blijven we hard voor u lopen, net zolang tot uw huis in Alphen aan den Rijn verkocht is! 

Wat kost een verkoopmakelaar? 

Woondroom Alphen houdt van vaste lage kosten en duidelijkheid vooraf. Als verkoopmakelaar behartigen wij uw belangen voor een bedrag vanaf € 2.350 inclusief btw. De courtage bedraagt 1,21 % - 1,5 % van de koopsom. 

Makelaar met uitstekende beoordelingen op Funda 

De makelaars van Woondroom Alphen hebben al vele mensen tot hun tevredenheid geholpen met de verkoop van hun woning in regio Alphen aan den Rijn, zo blijkt ook uit onze beoordeling op Funda. Zo zijn wij gemiddeld genomen beoordeeld met maar liefst een 9,1! Wij krijgen een 9 op het gebied van lokale marktkennis en zelfs een 9,2 voor onze service en begeleiding.