“Snel, direct en zeer professioneel”

Momenteel woont Mark samen met zijn vrouw en twee zoons nog in hun oude huis aan de Overtoom. Om dit huis te verkopen, hebben zij de hulp ingeschakeld van Makelaardij Woondroom Alphen. Het resultaat? Een zeer tevreden klant. 

In juni hebben Mark en zijn gezin het huis aan de Overtoom verkocht en gaan in januari 2020 verhuizen naar een nieuwbouwwoning in Burggooi. Na een onprettige ervaring bij een andere Makelaar, schakelden ze Gaby Paans van Makelaardij Woondroom Alphen in om hun huis te verkopen. “Wij zijn heel blij dat we met Gaby in zee zijn gegaan. Een echte no nonsense makelaar die goed op de hoogte is van wat zich afspeelt op de Alphense huizenmarkt”, vertelt Mark. 

Het eerste contact
Mark vond Gaby via het televisieprogramma Makelaars met een Missie. “Op het moment dat we een onzeker gevoel hadden bij het contact met de eerste makelaar, zijn we verder gaan zoeken naar een makelaar die ons het vertrouwen wel kon geven. Toen zag ik Gaby met Woondroom Alphen op TV voorbij komen”, vertelt Mark. “Gaby kwam op ons over als een eerlijke en oprechte makelaar. Hij zei waar het op stond en draaide er niet omheen, gewoon to the point. Hij bracht zijn optreden in het TV-programma op zo’n leuke manier dat we dachten, daar moeten we eens mee om tafel gaan zitten.”

“De volgende dag hebben we Gaby opgebeld. Onder het genot van een kop koffie hebben we gepraat over het verkopen van ons huis. Gaby was heel transparant, zowel over de vaste courtage, kosten voor Funda en fotograaf, als over de taxatie van het huis”, vertelt Mark. “Hij verkocht zichzelf niet alleen goed op de televisie, maar gaf ook in het persoonlijk contact met ons zijn visitekaartje af.” 

Woondroom
“Binnen 2 á 3 weken had Gaby maar liefst 10 bezichtigingen voor ons huis geregeld. In totaal heeft ons huis maar 2,5 maand te koop gestaan. Gaby heeft het heel snel weten te verkopen!” Mark is zeer te spreken over Makelaardij Woondroom en de vaardigheden van Gaby. “Alles wordt vlot geregeld en de lijntjes zijn kort. Dat is het voordeel en de charme van een kleiner makelaarskantoor, alles is heel persoonlijk en ze zijn altijd bereikbaar. Gaby handelt snel, direct en zeer professioneel. Meer tevreden dan dit kunnen we niet zijn over een makelaar!” 

Woondroom is gevestigd aan de Hooftstraat 33 in Alphen aan den Rijn. Wil jij een huis kopen, verkopen of laten taxeren? Neem dan contact op met Woondroom via info@woondroomalphen.nlof 0172- 764444. Of neem een kijkje op de website www.woondroomalphen.nl

Recent bekeken