Reviews Woondroom Alphen

Woondroom Alphen krijgt van eigen klanten een 9,1 op prijs/ kwaliteit!

De huizenmarkt zit redelijk op slot en er zijn makelaarskantoren die dreigen om te vallen: de makelaardij kampt met de nodige uitdagingen. Maar Woondroom Alphen kan moeiteloos alle problemen te omzeilen. 


Het Alphense makelaarskantoor is het afgelopen jaar behoorlijk gegroeid in naamsbekendheid. De nieuwe, frisse kantoorlocatie aan het Thorbeckeplein en de deelname aan het RTL 5-programma Makelaars met een Missie hebben daar ongetwijfeld aan meegeholpen. 

Maar hoe goed je locatie en je marketing ook zijn, in the enddraait het voor een makelaar maar om één ding: kan ik mijn klanten datgene bieden wat ze zoeken? Geef ik echt uitstekende service en ontzorg ik mijn klanten echt? 


En uitstekende service blijkt precies de reden te zijn dat Woondroom het zo goed doet. Keer op keer weet eigenaar Gaby Paans woondromen waar te maken. En met een werkwijze die mensen aanspreekt. “Flexibel”, “deskundig” en “reageert snel” zijn termen die in veel klantbeoordelingen terugkomen. Structureel positieve recensies dus, zowel van aankopende als verkopende klanten. Wat kan een makelaar zich nog meer wensen?! 

Op de website van Woondroom Alphen kunt u alle beoordelingen lezen – Bel Woondroom Alphennu en zet ook uw huis te koop! 

Woondroom Alphen
Hooftstraat 33 
2406 GD Alphen aan den Rijn 

Telefoon: 0172 - 76 4444
E-mail: 
info@woondroomalphen.nl

Website: www.woondroomalphen.nl